Bra kan bli bättre
Man ska inte skryta, men det är svårt att inte vara nöjd med WER:s utveckling. Den långsiktiga trenden visar att vår tuffa målsättning är inom räckhåll: att WER, räknat från 2009, ska fördubbla omsättningen på fem år.
Att umgås med vinnare gör arbetet både lättare och roligare. Jag tänker förstås på tillverkarna av de kvalitetsverktyg vi säljer, men även på vårt samarbete med Fredrik Ekblom. Han och hans team Polestar vann allt som gick att vinna i TTA-serien – förar-, team- och märkesmästerskapet.
Samarbetet med Fredrik fortsätter under 2013, då han och Polestar tävlar i den nya sammanslagna mästerskapsserien som TTA och STCC står bakom. Det blir tuffare race – men då blir samtidigt segrarna mer värda.
Vårt eget team på WER fungerar också bra. Under 2012 genomförde vi en Nöjd kund-undersökning och vi fick ett mycket högt och bra index. Det tackar vi för, men under 2013 sätter vi fokus på det som vi kan förbättra ytterligare.
Så även om de ekonomiska krisrapporterna har duggat tätt i media, ser vi på WER ljust på 2013 och jobbar stenhårt för nya framgångar tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.
Nu kör vi!

tryckluftsverktyg tryckluftsverktyg industri
elprodukter slipsugar
Tryckluftsverktyg Tryckluftsverktyg industri Elprodukter Slipsugar
tillbehör 3m förbrukning 3m tejp lim personlig skydd
Tillbehör 3M Förbrukning 3M Tejp & Lim 3M Personligt skydd
verkstads hydraulik industri hydraulik ovrigt Wektygsboken 2013
Verkstadshydraulik Industrihydraulik Övrigt Hela Werktygsboken 2013
prislista wer hemsida
Prislista WER's hemsida